Haarverlies door chemotherapie en onze oplossing daarvoor...

Helaas worden we om ons heen steeds vaker geconfronteerd met de slopende ziekte kanker. Als u onlangs de diagnose kanker heeft gekregen zal meestal spoedig een traject van chemotherapie behandeling volgen.

Chemotherapie zal een grote aanslag zijn op uw weerstand en fysieke gesteldheid. Een van de nare bijwerkingen is het verlies van hoofdhaar. De geneesmiddelen die u krijgt toegediend krijgen tasten de actieve lichaamscellen aan, waaronder die van de haarwortels. Op basis van de gestelde diagnose kan uw u arts aangeven in welke vorm uw haar zal gaan uitvallen.

Het verlies van haar zal sterke emotionele gevolgen voor u hebben. Het is dan ook belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en het effect van haarverlies op uw dagelijks functioneren heeft niet te onderschatten. Neem daarom tijdig contact met mij op.

Het liefste behoudt u natuurlijk uw eigen haar, toch is haaruitval bijna onvermijdelijk bij chemotherapie. Het is voor mij dan ook belangrijk dat ik uw eigen haar kan zien voordat het is uitgevallen. In het geval de haaruitval snel en onverwacht optreedt kan ik u altijd van dienst zijn met een
confectiehaarwerk of semi-maathaarwerk . Wij leveren verschillende confectiehaarwerken in zeer mooie kwaliteit kunnen u daardoor snel helpen.

Haarzorg Brabant is er zowel voor vrouwen, mannen als kinderen..


Onze Werkwijze

Garantie & Reservering


Lees meer over onze werkwijze en begeleiding.Lees verder>>>

Al uw vragen over garantie, reserveren en basisvergoeding 2012 door uw zorgverzekeraar.


Lees verder>>>
Neem vandaag nog contact met mij op!

Haarzorg Brabant
Patricia Verhagen
0622-475657

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht