Onze Confectie Haarwerken

Deze haarprotheses zijn uitermate geschikt voor een tijdelijke kaalheid, zowel bij haaruitval t.g.v. een chemokuur. We zullen de meest ideale haartoevoeging voorstellen en de meest comfortabele bevestiging bepalen. U zal worden begeleid tot het moment dat uw haar uitvalt en levering noodzakelijk zal zijn. Haarzorg Brabant heeft een zeer uitgebreide lijn confectie haarwerken in zowel synthetisch als echt haar.

De modellen hiervan variëren van stijlvol, klassiek, modieus tot trendy, voor dames, heren en kinderen. Deze haarprotheses zijn betaalbaar voor iedereen.

Tevens leveren wij voor tijdelijk en blijvende kaalheid semi maathaarwerk, in echt europees haar. Maathaarwerk heeft een langere levertijd en is meestal niet geschikt voor mensen met kanker, maar voor andere kan dit een hele mooie oplossing zijn. Laat u vrijblijvend informeren over onze collectie van vooraanstaande merken van o.a.
Ellen Wille en Belle Madame.

Daarnaast bieden wij u hulp om uw haarwerk optimaal te onderhouden met een ruim aanbod aan
onderhoud- en bevestigingsproducten. Wij zijn een gecontracteerde zorgverlener en zorgen voor de financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Maak dan een afspraak voor een eerlijk en deskundig advies. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Ook kunt u bij ons terecht voor leuke
mutsjes voor zowel zomer als winter, en het aanbod is zeer gevarieerd.

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht