Even voorstellen

haarwerk haarwerken haarzorg pruik kapper kapster haarverlies chemotherapie
Mijn naam is Patricia Verhagen en ik ben sinds 1994 werkzaam in de haarwerkbranche. Ik ben begonnen als specialiste bij SecretHair Haarwerken in Delft en sinds kort werk ik zelfstandig als Haarzorg Brabant.

Tijdens mijn werkzame periode bij SecretHair ben ik erachter gekomen dat het voor veel mensen die door ziekte of chemotherapie hun haar verliezen erg lastig is om de stap naar een haarwerkspecialist te maken.

In een traject van ziekte, behandeling en herstel is het vaak heel belastend om op pad te moeten voor een haarwerk. Toch zou u graag in zo'n periode dezelfde mooie haardos hebben als van tevoren. In de praktijk merkten wij dat juist deze klanten extra aandacht nodig hebben.

Mijn initiatief voor het oprichten van Haarzorg Brabant is hierdoor ontstaan. In uw eigen omgeving, het ziekenhuis of zorginstelling kunt u een mooi haarwerk, pruik of haaraanvulling kiezen die met zorg voor u gepersonaliseerd zal worden.Mijn extra service, ik kom naar u toe


Ik kom persoonlijk bij u aan huis in de provincies Noord-Brabant en een gedeelte van Zuid-Holland, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen. Tijdens een kennismaking kan ik u de mogelijkheden van onze haarwerken laten zien. Ik heb altijd een aantal voorbeelden van haarwerken bij me zodat ik u precies kan laten zien en ervaren hoe prettig en eenvoudig het dragen van een haarwerk kan zijn. Ik zal u laten zien dat alle vooroordelen die er over pruiken en haarwerken bestaan totaal onnodig zijn!

Een 100% tevreden klant, daar ga ik voor!


Goede kwaliteit en goede service staan bij mij op de eerste plaats. U kunt na aanschaf van uw haarwerk of pruik aan huis dan ook altijd contact met mij opnemen voor onderhoud van uw haarwerk of als u vragen of problemen heeft. Van mij mag u een geduldige en toegewijde benadering verwachten om u zo te helpen de juiste keuze te maken, daar ben ik voor!

Wilt u na de telefonische kennismaking een vrijblijvende afspraak maken, dan volgt er een intake gesprek. Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij een aantal vragen, hierdoor zijn wij beter in staat om aan uw wensen te voldoen.

Mijn huisbezoek is anoniem, er staat geen reclame op de auto.

Handtekening Patricia-2

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht