Een maathaarwerk, wat is er en hoe werkt het?Kaalheid kan vele oorzaken hebben. Alopecia of erfelijke kaalheid zijn veel voorkomende oorzaken, maar ook stress kan ernstige haaruitval tot gevolg hebben.

Waar het ook door komt, voor de meest mensen is het heel onprettig om zonder haar door het leven te moeten. Gelukkig zijn er vele oplossingen mogelijk!

Omdat het maken van een haarwerk op maat meer tijd vraagt is het belangrijk om tijdig de eerste stap te nemen. Ik adviseer dan ook om tijdig een afspraak met mij te maken. Tevens kan ik u tijdens deze eerste kennismaking inlichten over de vergoedingen van zorgverzekeraars.

Wilt u meer weten over het SecretHair Maathaarwerk concept, bekijk dan eens de website van SecretHair Haarwerken (Deze haarwerken zijn ook door Haarzorg Brabant te leveren)

Het Frontline Hairsysteem - Het Haarwerk uit de filmwereld!


logo secret hair haarwerkenHet Frontline Hairsystem haarwerk is reeds jarenlang de specialisatie van SecretHair en heeft zijn oorsprong in de film- en toneelwereld. Dit haarwerk bestaat voor 100% uit echt haar en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Stacks Image 117
Stacks Image 121
Stacks Image 124
Stacks Image 106
Stacks Image 109
Stacks Image 112
Stacks Image 98
Stacks Image 137
Stacks Image 140

Uniek aan dit haarwerk systeem is dat de uiterst dunne Front Line (French Lace) maakt dat uw haar zelfs naar achteren gedragen kan worden zonder dat men ziet dat u een haarwerk draagt. Ook mogelijk bij dames en in een 'Full Cap' met lang haar en is altijd gemakkelijk zelf in model te brengen!

Een nieuwe generatie, Contaktskin Haarwerken


Wil je met je haar weer gewoon douchen en het water weer eens lekker op je hoofdhuid voelen tikkelen en je liefdevol door je haar (te laten) strijken met haar dat absoluut niet voelbaar is? NextGen en Hair4U zijn een natuurgetrouwe ContactSkin en voelen aan zoals je eigen haar aanvoelt, met een flinterdunne 'Skin' als tweede huid en u krijgt iedere 4 tot 5 weken volledig nieuwe haar.

Stacks Image 128
Stacks Image 132
Stacks Image 130


MediHair Haarsysteem Haarwerk


Het MediHair Haarsysteem wordt geleverd met 100% echt haar en bestaat volledig uit een netwerk zonder zichtbare randen. Meerdere bevestigingen zijn met dit type haarwerk mogelijk.

Stacks Image 126
Stacks Image 448
Stacks Image 473
Stacks Image 158
Stacks Image 161
Stacks Image 165

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht