Onze werkwijze

Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij u bij de telefonische kennismaking een aantal vragen, hierdoor zijn we beter in staat om aan uw wensen te voldoen. Zorgt u ervoor dat u tijdens dit gesprek al uw verzekeringsgegevens bij de hand hebt. Wij kunnen dan voor u nakijken of u voor een vergoeding (basis/aanvullend) van uw pruik in aanmerking komt.

Wilt u na de telefonische kennismaking een vrijblijvende afspraak maken dan volgt er een intake gesprek bij u thuis. Er zal u alles uitgelegd worden over de verschillende monturen, haarsoorten en modellen in pruiken en haarwerken. Wij zullen de voor u meest ideale haartoevoeging voorstellen en de comfortabelste bevestiging bepalen. U zal worden begeleid tot het moment dat uw haar uitvalt en de levering van uw pruik aan huis noodzakelijk zal worden.

Wij helpen u ook met de financiële afwikkeling. Op basis van de medische indicatie van uw behandelend specialist brengen wij de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering op de aanschafprijs. Lees hier meer over
vergoeding van pruiken en haaraanvullingen door zorgverzekeraars.Lees hier hoe klanten onze service ervaren en waarderen.

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht