Ervaringen van Haarzorg Brabant klanten


* Reactie van: mevr. v.V., Zeeland

Door medicijngebruik en zware stress kreeg ik last van overmatig haaruitval. De schaamte om mijn haar was groot!
Het was een hele drempel om contact op te nemen met Haarzorg Brabant. Maar ik durfde de straat niet meer op!
Dankzij de deskundigheid van Patricia heb ik nu haar om trots op te zijn! Ik krijg heel veel positieve reacties uit mijn omgeving.

Patricia dank je voor je snelle handelen, geduld, begrip en warme uitstraling.
Het is even wennen, maar de spiegel lacht me weer toe.

Mw. v. V.

* Reactie van: Vera Roovers, Bergen op Zoom

Bij mij is kanker vastgesteld en na de eerste chemo begon ik haaruitval te krijgen. Daar ik niet zonder haar wilde rondlopen ben ik op internet gaan kijken en kwam ik bij Haarzorg Brabant terecht, met een ruime keuze aan haarprothese’s .

Door de goede uitleg en het ruime assortiment kon ik mijn keuze maken. Na 3 dagen had ik mijn haarprothese, die thuis passend is gemaakt. Ik ben goed te spreken over het resultaat. Dit dankzij de kundige hulp. Ik draag de haarprothese pas een 1 week en ben zeer tevreden.

Vera Roovers

* Reactie van: Ina Koenraad, Hoeven

Mijn leventje stond flink op z`n kop toen ik hoorde dat ik borstkanker had. Bij de brochures vanuit het ziekenhuis vond ik Haarzorg Brabant, service aan huis.
Dat was wat ik wilde, het was allemaal al moeilijk genoeg, en ook nog naar een salon toe gaan,nee dat zag ik niet zitten.

Ik ben heel goed geholpen bij jullie, mijn complimenten voor het eindresultaat,en zo makkelijk in onderhoud. Ondertussen heb ik mijn eigen haar weer terug maar de haarprothese was wel erg makkelijk en echt niet te onderscheiden met mijn huidige model! Hij ziet er na een jaar dragen nog steeds erg goed uit.

Dus vol lof over jullie bedrijf! Dat je maar veel mensen mooi mag maken in deze moeilijke fase van hun leven.


Groetjes Ina Koenraad

* Reactie van: Maike de Boer, Roosendaal

Gisteren het derde bezoek gehad van Patricia, mijn laatste haren zijn er gelukkig af, en ik ben zo blij met mijn super mooie semi- maathaarwerk! Het was wel heel confronterend, maar die vreselijke haar uitval ben ik nu vanaf, ik voel me nog een beetje onwennig met mijn nieuwe haar, maar als ik in de spiegel kijk komt dat wel goed, het ziet er zo natuurlijk uit, je ziet het echt niet.

Het was vanmorgen natuurlijk wel even heel onwennig om het haarwerk op te zetten, maar dat is logisch.
Ben echt met heel veel geduld en kundigheid geholpen, ik kan het iedereen aanraden die met kaalheid geconfronteerd wordt, heerlijk om hiervoor niet de deur uit te hoeven!

Patricia, toi toi toi met je bedrijf!


Maaike de Boer

Wil u een reactie plaatsen? Stuur uw reactie naar info@haarzorgbrabant.nl

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht