Veelgestelde vragen over het dragen van een haarwerk


1. Hoe lang gaat een haarwerk mee?
Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag omdat het afhangt van de omstandigheden. Afhankelijk van het gebruik is dit in ieder geval minimaal een half jaar. Het is altijd heel fijn om een extra haarwerk aan te schaffen, net als bij een tweede bril kan dit zeer prettig en nuttig zijn. Enkele zorgverzekeraars staan u toe per jaar 2 haarwerken aan te schaffen. In sommige gevallen mag u zelfs 1 als reserve aanschaffen.

2.Voelt het niet benauwd aan op je hoofd?
Nee, de haarwerken zijn gemaakt van materialen die voor goede ventilatie zorgen en zelfs bij hoge temperaturen zorgt dit voor voldoende toelating van lucht en transpiratie.

3.Beïnvloed haarwerk mijn eigen haargroei?
Hiervoor hoeft u niet bang te zijn. De natuurlijke haargroei wordt op geen enkele wijze beïnvloed of belemmerd, uw eigen haar kan door het dragen van een haarwerk niet uitvallen.

4. Kan een ander zien dat ik haarwerk draag?
Nee, de haarwerken die Haarzorg Brabant samen met u uitzoekt voldoen aan de eisen die eraan gesteld mogen worden. De materialen die hiervoor gebruikt worden zorgen ervoor dat het haarwerk niet van echt te onderscheiden is. Bij Haarzorg Brabant leggen wij u het gebruik en onderhoud uit, zodat u zich zelfverzekerd onder de mensen kunt begeven.

5.Kan een haarwerk afwaaien?
Allereerst zorgen wij ervoor dat een haarwerk goed past. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat een haarwerk goed blijft zitten, zonder dat het comfort eronder lijdt. Mocht aanpassing na verloop van tijd nodig zijn, dan is het raadzaam contact met ons op te nemen.

6.Kan ik met een haarwerk door de regen lopen?
Ja, dat levert geen problemen op. Als het erg nat is, kunt u het voorzichtig droogdeppen (zie de informatie wassen)

7.Kan ik met een haarwerk sporten?

Ja, dat is mogelijk. Voor extreme of bijzondere situaties kunnen wij extra voorzieningen treffen om een goede bevestiging te garanderen.

Haarwerken, Haarwerk, Pruiken, Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Pruiken, Pruik kopen, Pruik van echt haar, Haarwerk vrouwen, Haarwerk mannen, Haarwerk specialist, Pruik aan huis, Haarwerk & Pruiken West Brabant

Haarzorg Brabant, Roosendaal Stuur een bericht